Senaste nyheterna

Inga dokument hittades.

 

Medlemskap

TR var ursprungligen en organisation som uteslutande organiserade trafikskolor. Intresse för medlemskap har funnits också från andra företag, föreningar och enskilda personer som har stött TR:s syn på, och arbete för, trafiksäkerhet och trafikutbildning.

Numera beviljas medlemskap för alla som har ett seriöst intresse för en tryggare trafik. Denna breddning av medlemsstocken har visats sig vara mycket fruktsam eftersom den gemensamma synen på trafiksäkerhetsfrågor har fått fler dimensioner. "Vi lär av varandra".

Krav för att bli medlem i TR är alltså att Du har ett intresse för trafiksäkerhetsarbete. Annars har föreningen ganska högt i tak, vi styr inte våra medlemmar utan hjälper och stöttar istället. Vi lägger oss inte i Din affärsidé eller vilket utbildningsmaterial Du väljer, så länge Du följer samhällets regler och TR:s stadgar.

Som TR-medlem blir Du inbjuden till TR:s möten och stämmor, där direktdemokrati råder (Din åsikt blir hörd och Du kan påverka).

Vad kostar det då? Medlemsavgiften är 100 kronor per år. Serviceavgiften som är f.n 3200kr tillkommer.

Om ni skulle vilja bli medlem så kan ni fylla i det här formuläret, ni måste också skriva till oss på TR på kansli@trafikutbildarna.com, det går bra att avända kontaktformuläret

User name:*
Full name:
Email address:*
Password:*
Confirm password:*
Country:
State:
Zip:
 * - Indicates required fields

Använd inte åäö. mellanslag etc i Användar ID och Lösenord!
Lösenordet måste vara 6 tecken minst!Trafikutbildarnas Riksorganisation
Design från KonsultPoolen